Jika anda sedang menyusukan anak,anda sangat disarankan untuk mengamalkan Hermonex.Tambah-tambah yang sedang berpantang tu.Disamping khasiat hormonex yang mengembalikan tenaga dan mejaga dalaman wanita,Hermonex juga membantu untuk tambah susu badan si ibu.Yes! Hermonex juga bertindak sebagai Milk Booster.

Khasiat herba Buah Manjakani yang ada dalam hermonex sangatlah baik dalam menambah susu badan.Daripada respon balas yang kami terima daripada pengguna sebelum ini,ada yang bermasalah bila susu badan dah berkurang tapi anaknya tidak suka susu formula atau susu dalam tin.Alhamdulillah selepas mengamalkan hermonex beberapa hari sahaja,susu badan dah bertambah semula dan katanya ‘meriah’,banyak.

Hermonex bantu tambah susu badan ibu

Masalah susu badan yang berkurang ini bukanlah masalah biasa.Masalah ini dihadapi oleh ramai ibu-ibu masa kini.Kalau dulu di kampung-kampung memang mengamalkan ubat-ubatan kampung,terutamany buah manjakani.Akan tetapi buah manjakani bukan lah buah seperti buah epal yang sedap dimakan setiap hari.Oleh itu,hermonex mudahkan ibu-ibu di luar sana mengamalkannya dengan berperisa coklat yang lazat.Disamping menambah susu badan,badan juga kembali bertenaga dan mantap.

Oleh itu kami sarankan pada ibu-ibu yang sedangakan menyusukan anak bolehlah mula mengamalkan hermonex sejak sedang berpantang lagi.Dengan perisa coklat,anda boleh amalkan herba-herba semulajadi yang baik untuk mengembalikan kesegaran,tenaga luar dan dalam dan juga mencantikkan semula tubuh badan anda selepas melahirkan anak.

NAK HERMONEX?

nak beli cod hermonex

button_saya-nak-hermonex-sekarang

error: Content is protected !!